Sâmbătă,
31.10.2020
Innorat
Acum
4°C

Controale în localitățile cu incidență mare de cazuri COVID. S-a lăsat cu mai multe avertismente și o amendă

17 Octombrie 2020 14:03

Controale în localitățile cu incidență mare de cazuri COVID. S-a lăsat cu mai multe avertismente și o amendă

În cursul zilei de vineri, 16  octombrie, 25 de jandarmi sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza localităților Cârțișoara, Șelimbăr, Rășinari, Poplaca, Boița,Turnu Roșu și Racovița, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

De asemenea, efective din cadrul Jandarmeriei Sibiu au desfășurat activități de informare cu privire la necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-Cov-2, în zona instituțiilor de învățământ.

Totodată, jandarmii montani au desfășurat acțiuni de verificare pe raza stațiunilor montane Păltiniș și Bâlea.

În urma desfășurării acțiunilor au fost aplicate 58 de avertismente scrise și o amendă în valoare de 500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19.

Autoritățile reamintesc faptul că faptul puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus