Luni,
04.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

DRDP Brașov: Se închide Transalpina între Rânca și Obârșia Lotrului

DRDP Brașov: Se închide Transalpina între Rânca și Obârșia Lotrului

Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri de Poduri Brașov, astăzi, 18 octombrie, începând cu ora 10:30, s-a închis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca (km 34+800) și Obârșia Lotrului (km 59+800). Măsura a fost luată de CNAIR și Poliția Rutieră din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (viscol și vizibilitate redusă) și pentru siguranța participanților la trafic.  

„Reamintim că începând de marți, 20 octombrie, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor menționate anterior, după cum urmează:

- DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800   (Cabana Bâlea Cascada );

- DN 67C - între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Precizăm că măsura închiderii circulației rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone”, transmit cei de la DRDP Brașov.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus