Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
4°C

Munții Cindrel și Mărginimea Sibiului, prezentate în cadrul unui seminar internațional al proiectului RAMSAT - INTERREG EUROPE

Munții Cindrel și Mărginimea Sibiului, prezentate în cadrul unui seminar internațional al proiectului RAMSAT - INTERREG EUROPE

Primăria Rășinari și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru sunt parteneri în proiectul internațional RAMSAT Revitalizarea zonelor defavorizate și a zonelor montane prin turism alternativ durabil” proiect finanțat de Uniunea Europeană, din Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul programului INTERREG EUROPE 2014-2020.

În acest context, partenerii români vor gazdui online în data de  22 octombrie 2020, seminarul ”Use of Natural Heritage Eco-Tourism” , al treilea eveniment internațional de schimb de experiență și bune practici în domeniul turismului durabil. În cadrul Seminarului vor fi prezentate și promovate zone din Munții Cindrel ca parte a sit-ului Natura 2000 Frumoasa, alături de Mărginimea Sibiului ca Destinație de excelență în turism și gastronomie locală , câștigătoare a premiului EDEN de la Comisia Europeană în anul 2015.

Evenimentul va reuni partenerii de proiect din cele 6 țări europene (România, Portugalia, Spania, Slovenia, Bulgaria și Irlanda de Nord) precum și actori relevanți în domeniul turismului alternativ durabil și vor fi prezentate 6 regiuni din țările partenere din prisma ecoturismului.

Seminarul reunește actori importanți precum autorități publice locale, asociații și reprezentanți ai ONG-urilor cu scopul de a promova potențialul natural, patrimoniul culinar și cultural local. Seminarul se va desfășura în limba engleză.

Mai multe detalii pe pagina web a proiectului https://www.interregeurope.eu/ramsat/events/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus