Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Ce facem în weekend? Degustăm must și vizionăm piese de teatru

Ce facem în weekend? Degustăm must și vizionăm piese de teatru

Actualizare

Rata de incidență a cazurilor cu noul coronavirus a depășit în municipiul Sibiu trei la mia de locuitori, astfel că orașul va intra de mâine în scenariul roșu. Citește mai multe aici: Sibiul intră în scenariul roșu, după ce rata incidenței a ajuns la 3,24. Școală online, cinematografe și restaurante închise, mască obligatorie

Având în vedere situația menționată, o parte din evenimentele menționate nu se vor mai desfășura. 

Știre inițială

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente pe care nu trebuie să le ratăm. Degustăm must din via proaspăt culeasă, mergem la teatru, pictăm pe sticlă și evităm deplasările cu mașina pentru a transforma acest weekend într-unul eco. Toate acestea cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță pe care le impune această perioadă.

Vineri, 23 octombrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit.

Vineri, în Piața Habermann, începe evenimentul „Un târg de bun must și plăcinte după gust”. Târgul se desfășoară de vineri până duminică și propune iubitorilor de gastronomie delicii culinare și râuri de must. Trecătorii vor putea degusta cel mai delicios și proaspăt must, făcut din prima recoltă de struguri de anul acesta. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla de aici.

La ora 17, la Sibiu se dă startul eco-weekendului. Inițiatorii proiectului propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de aici.

Tot de la ora 17, la Sala Thalia are loc un concert dedicat Zilei Naționale a Austriei. Biletele se pot achiziționa de pe iabliet.ro.

Vineri începe capitolul IV din cadrul Festivalului de 25 de ore de teatru non stop. Mai multe detalii despre piesele de teatru care se vor juca găsiți aici.

În acest weekend, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Galeria inimilor frânte”, „Ava”, „Un tataie de coșmar”, „Trolii descoperă lumea” sau „După ce ne-am certat” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 24 octombrie

De la ora 11, CreativAct organizează un nou atelier de pictură pe sticlă în culorile toamnei. Informații suplimentare găsiți aici.

La Teatrul Gong, de la ora 12, copiilor peste 3 ani li se pregătește spectacolul „Castelul zânei nopții”. Durata spectacolului este de 45 de minute și prețul biletului este de  12 lei. Biletele se pot achiziționa online sau de la Agenția Teatrală.

La Muzeul Astra, de la ora 18 are loc spectacolul „Basme vechi și basne noi”  în curtea Gospodăriei-atelier de olari din Găleșoaia, județ Gorj. Mai multe informații puteți afla de aici.

La Sala Thalia, de la ora 19, are loc concertul Remember Ioan GYURI Pascu - „La jumătatea vieții". Detalii aflați de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Duminică, 25 octombrie

La ora 17, la Forumul German se are loc spectacolul „Atins prin muzică”. Capacitatea maximă a sălii este de 40 de persoane, scaunele sunt așezate  la 1.5 metri distanță, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

De la ora 18, la teatrul Gong se joacă spectacolul MaRó. Piesa vorbește despre bizareriile relațiilor româno-maghiare prin zece scene ușor absurde.

La Teatrul Bis, de la ora 18, se joacă spectacolul „Povestea poveștilor după și despre Ion Creangă.”. Biletele sunt disponibile pe platforma iabilet.ro.

 

Vizualizari: 2226

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus