Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Teatrul „Gong” difuzează online aventurile lui Pinocchio

Teatrul „Gong” difuzează online aventurile lui Pinocchio

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 24 octombrie și duminică, 25 octombrie, de la orele 12:00, înregistrarea spectacolului „Aventurile lui Pinocchio” în regia lui Lilly Krauss Kalmar. Spectacolul va fi difuzat pe pagina de Facebook a teatrului.

Autorul fermecătoarei cărți pentru copii „Le avventure di Pinocchio” este Carlo Collodi, scriitor și jurnalist italian. Cunoaștem cu toții povestea marionetei lui Geppetto care a prins viață și peripețiile prin care a trecut până a înțeles că trebuie să fie un băiețel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Povestea este completată și de greierașul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conștiință”, care veghează mereu și asupra copiilor, îndemnându-i să fie buni și ascultători. Acesta este mesajul principal transmis și prin spectacolul Teatrului Gong, pus în scenă încă din anul 2000, în regia semnată de Lilly Krauss-Kalmár și scenografia de Anca Dumitru Chirulescu, pe muzică compusă de Petre Manzur. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Jenö Major, Angela Páskuy, Monica Baldea, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Gabriela Mitrea și Andrei Hansel. Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Programul complet al teatrului poate fi consultat online pe teatrulgong.ro, iar pentru actualizări în timp real vă recomandăm să descărcați aplicația Teatrul Gong, disponibilă gratuit în Apple Store sau Google Play.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus