Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Alianța USR PLUS Sibiu: Rușine, domnule prefect. Medicii merită respect, nu dispreț.

Alianța USR PLUS Sibiu: Rușine, domnule prefect. Medicii merită respect, nu dispreț.

Alianța USR PLUS Sibiu consideră inadmisibilă atitudinea prefectului de Sibiu, Mircea Crețu, faţă de problemele sistemului de sănătate din judeţ.

Domnul prefect, reprezentantul Guvernului în teritoriu, în loc să fie alertat de apelurile medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu şi să caute imediat soluţii de a rezolva situaţia, a găsit de cuviinţă să aducă reproşuri exact medicilor care semnalau problemele evidente din sistem, medicilor care duc de fapt cea mai importantă luptă pentru a salva vieți în această perioadă.

Este inadmisibil ca într-o criză ca cea de acum autorităţile să fie mai interesate de cosmetizare, de cum să dea bine în presă şi nu de rezolvarea efectivă a problemelor de maximă urgenţă, de transparenţă şi eficienţă. Cetăţenii judeţului Sibiu trebuie să ştie că se pot baza pe autorităţi, acum, mai mult decât oricând.

„Domnule prefect al Sibiului, daca simțiți că e presiunea prea mare poate nu e locul dvs acolo. Vă sfătuiesc să ascultați de medici când medicii vorbesc. Județul Sibiu nu se face „de minune” pentru că un doctor spune lucrurilor pe nume*, ci pentru că e condus de oameni care la șapte luni de la declanșarea pandemiei sunt surprinși de evenimente și încearcă să bage sub preș realitatea. De foarte multe zile la UPU Sibiu pacienții stau la coadă, cu orele, în frig. Ieri erau la coadă cel puțin 40 de oameni... Asta este `de minune`.”, a declarat Dan Barna, copreședinte USR PLUS și deputat de Sibiu.

Acum prioritară este viaţa cetăţenilor! Le mulțumim cadrelor medicale pentru tot efortul depus!

Alianța USR PLUS Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1129

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus