Sâmbătă,
28.11.2020
Ceata
Acum
-2°C

Bebeluș de patru luni din Sibiu, confirmat cu COVID-19, a decedat. Avea probleme pulmonare

28 Octombrie 2020 13:28

Bebeluș de patru luni din Sibiu, confirmat cu COVID-19, a decedat. Avea probleme pulmonare

Un copilaș în vârstă de doar patru luni se află pe lista pacienților confirmați cu infecție cu noul coronavirus, care au decedat în ultimele 24 de ore, în țara noastră. 

Actualizare ora 21. Potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu, micuțul care a decedat azi-dimineață la Spitalul de Pediatrie, după ce a fost internat în stare gravă, fiind confirmat și cu infecție cu noul coronavirus, era cunoscut cu probleme pulmonare. Copilul a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe în seara zilei de 20 octombrie, cu insuficiență respiratorie.

„Din cauza stării grave a fost internat direct la secția de terapie intensivă Luther. Pe parcurs, starea lui s-a agravat, urmând ca în cursul acestei dimineți să înceteze din viață”, a mai spus Andreea Ștefan, din partea Prefecturii Sibiu.

Actualizare. „Copilul în vârstă de doar patru luni se afla de o săptămână pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie. Acesta avea comorbidități grave, fiind intubat. În cursul acestei dimineți din nefericire a pierdut lupta pentru viață”, a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii.

De asemenea, tot în ultimele 24 de ore, au mai decedat doi bărbați, în vârstă de 76, respectiv 93 de ani, acesta din urmă fiind beneficiar al căminului de la Șelimbăr, precum și o pacientă în vârstă de 71 de ani, beneficiară a CRRPH Dumbrăveni. 

Știre inițială. Potrivit Grupului de Comunicare Stragetică, micuțul era internat la Sibiu și suferea de alte probleme de sănătate. Informația conform căreia un bebeluș a decedat la noi în județ a fost confirmată de Prefectură, urmând să ofere mai multe informații în acest caz. 

Știrea se actualizează.

Vizualizari: 3824

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus