Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
8°C

Vor fi alegeri chiar și în scenariul roșu. ”Într-o democrație, indiferent de condiții trebuie să facem alegeri”

28 Octombrie 2020 15:49

Vor fi alegeri chiar și în scenariul roșu. ”Într-o democrație, indiferent de condiții trebuie să facem alegeri”

Prefectul județului, Mircea Crețu, spune că alegerile parlamentare din 6 decembrie se vor putea organiza chiar dacă situația pandemică va fi la același nivel ca acum, în județul Sibiu. ”Într-o democrație, indiferent de condiții trebuie să facem alegeri. Nu știu cât va dura această perioadă, nu putem ști dacă în vară vom scăpa de acest coronavirus”, a spus prefectul, ieri, în cadrul unei conferințe de presă.

El a precizat că votul va fi organizat chiar dacă scenariul roșu se va menține în municipiul Sibiu sau în alte localități. ”Da, votul va fi organizat chiar și în această situație”, a mai spus Mircea Crețu.

În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu au fost identificate alte 129 de persoane infectate cu noul coronavirus, iar numărul total de infectări a ajuns în luna octombrie la 2.413 cazuri.

Vizualizari: 1127

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Eu Eu

Acum 1 lună

Înseamnă că e idiot, ca să mă exprim elegant.
Raspunde

Lorena Schmidt

Acum 1 lună

Asa este, dle Prefect, mandri va respecta si pe Dvs, si partidul din care faceti parte, si mai ales pe Presedintele Romaniei, sibianul nostru mandru Klaus Werner Iohannis! Ne-a placut si cum ati pus-o la punct si pe acea directoare de spital sau ce era, care avea in plan sa faca de ras judetul nostru mandru, probabil facand jocul peeeseeedeeeului! Mult spor in toate!
Raspunde

Marcian Radu

Acum 1 lună

Pai cum nu, le curg balele dupa ciolan...
Raspunde

John Doe

Acum 1 lună

Acum, ca s-au vazut penelachii pe val dupa alegerile locale, clar ca insista sa se organizeze alegeri la termenul stabilit. Pacat ca nu pot mai repede, poate chiar maine! Sa nu piarda cumva voturi pana in primavara ;) Nu mai pot ei de democratie, sanatate si altele, doar ne-au demonstrat ca sunt paraleli cu tot ce inseamna "organizare" privind pandemia. Astia sunt interesati doar de voturi, cat mai multe, daca se poate. Tu, pesedache, stai jos, 4. Nici sa nu te prind ca deschizi gura!
Raspunde

Penelachiala Penibilis

Acum 1 lună

Pai sa iesim toti la vot si sa votam USR :D ...asa, ca o surpriza pentru PSD-ul galben.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus