Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
22°C

Un jandarm sibian de 43 de ani a murit după ce s-a infectat cu SARS CoV-2. Căpitanul Ionuț Câmpean scria pe facebook: „Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți”

Un jandarm sibian de 43 de ani a murit după ce s-a infectat cu SARS CoV-2. Căpitanul Ionuț Câmpean scria pe facebook: „Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți”

Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, a pierdut, în seara zilei de 28 octombrie, lupta cu virusul SARS CoV -2. Bărbatul avea 43 de ani și era internat la Spitalul Județean Sibiu din 23 octombrie, anunță reprezentanții prefecturii. În urmă cu trei zile bărbatul posta pe pagina sa de socializare cât de grea este lupta cu această boală. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”. Colegii săi din jandarmerie transmit că regretă profund pierderea lui și sunt alături de familia îndurerată.

Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, în vârstă de 43 de ani a decedat, ieri seară, în urma infectării cu virusul SARS CoV-2. Potrivit autorităților acesta a fost internat în data de 23 octombrie, prin UPU, pe secția de Boli Infecțioase, dar deși i s-a administrat tratament conform protocolului, evoluția a fost una nefavorabilă, plămânii fiindu-i grav afectați. Aseară, din păcate, a suferit un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat.

„Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În urmă cu trei zile, bărbatul posta pe pagina sa de socializare un mesaj în care spunea cât de grea este lupta împotriva COVID.

„O boală mai grea ca acest COVID cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, scria căpitanul pe pagina de socializare.

Colegii din jandarmerie deplâng moartea căpitanului și spun că sunt alături de familie în această grea încercare.

„O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, căpitan Câmpean Ionuț a încetat din viață. Jandarmul era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, în data de 23 octombrie a.c. Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, transmite Lt. Picioiu Floriana.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Concitadin din Cartierul Arhitecților

Acum 3 ani

Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost un OM adevărat.
Raspunde

Sandu Caliman

Acum 3 ani

E regretabil ca scepticismul sau la adresa virusului Corona s-a razbunat atat de crunt. Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

Zack Ppt

Acum 3 ani

Nu era sceptic cu privire la covid. E o invenție!
Raspunde

Ion I

Acum 3 ani

O alta sursa media care a preluat stirea de la dumneavoastra a sesizat faptul ca domnul capitan ar fi fost coronasceptic inainte sa fi contractat virusul, avand postari pe social media de genul (si citez): "pentru cei cu creieru' la ei viata merge inainte
Raspunde

Yo -

Acum 3 ani

"A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție." Să înțelegem că nu mai sunt "resurse disponibile pe secție" ? Vai de noi....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus