Duminică,
16.05.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Ce facem în weekend? Vizionăm piese de teatru online și ne plimbăm cu bicicleta

Ce facem în weekend? Vizionăm piese de teatru online și ne plimbăm cu bicicleta

În ultimul weekend din luna octombrie avem parte de mai multe evenimente transmise online și de plimbări în aer liber, respectând toate măsurile pe care le impune perioada. Vizionăm piese de teatru și concerte online și ne plimbăm cu bicicleta.

Vineri, 30 octombrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Cei de la „Pizza by Tango” vă așteaptă pe terasa special amenajată în conformitate cu măsurile impuse de situația actuală și, de asemenea, vă puteți comanda pizza preferată acasă, cu livrare gratuită.

Seria de traduceri de noi piese pentru copii și adolescenți realizate de Ciprian Marinescu începe în acest an cu textele „De parcă aș fi hârtie“ de Daniela Dröscher, „4YourEyesOnly” de Esther Rölz și „8 tați“ de Tina Müller. Acestea vor fi prezentate prin rețelele sociale ale Centrului de teatru educațional Replika din București și Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu sub formă de spectacole lectură online. Detalii găsiți aici.

De la ora 17, la Sibiu se dă startul eco-weekendului. Inițiatorii proiectului propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de aici.

De la ora 19, Teatrul Radu Stanca transmite online piesa de teatru „Tom și Jerry”. Spectacolul este în regia lu Florin Piersic Junior și se va transmite pe Scena Digitală, platformă online creată de TNRS, dedicată vizionării spectacolelor de teatru, pe bază de bilet. Informații pe larg și bilete găsiți aici.

Sâmbătă, 31 octombrie

BikeShow.ro organizează de la ora 11:30 o tură ghidată la poalele munților Cindrel. Cu ajutorul bicicletelor electrice vă veți putea bucura de un traseu absolut minunat alături de un sportiv de performanță. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla de aici.

De la ora 13:30, Online Events va transmite online evenimentul denumit „Quarantine Concert #5 Rarities by request. Informații și bilete găsiți aici.

De la ora 18, piesa de teatru „8 tați“ de Tina Müller va fi prezentată prin rețelele sociale ale Centrului de teatru educațional Replika din București și Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu sub formă de lectură online.

Duminică, 1 noiembrie

În fiecare toamnă asociația Tură în Natură pregătește evenimente cicliste pentru bicicliștii sibieni. Plimbarea va începe la ora zece și se va urma traseul: intrarea 2 ZOO, Pădurea Dumbrava, uzina de apă, pista de biciclete a CJ Sibiu, drum forestier, releu Tropini, Mănăstirea Rășinari, cătunul Trainei, Rășinari, Casa de Cultură din Rășinari, DJ Rășinari - Sibiu, DJ Sibiu- Cisnădioara, pădurea Dumbrava, Muzeul Satului. Mai multe detalii găsiți aici.

 

De la ora 17.00 se va organiza concertul Acardia. Concertul va avea loc fără public în Sala Oglinzilor a Forumului German din Sibiu și poate fi urmărit în direct pe contul de Facebook Radio România Muzical, Florescu-Fernandez & Friends și Livestream România. Prezintă Irina Cristina Vasilescu, realizator Radio România Muzical. Detalii găsiți aici.

 

Vizualizari: 3477

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus