Vineri,
04.12.2020
Partial Noros
Acum
10°C

Mâine, se deschid urnele în Sibiu. La școala Regina Maria sunt așteptați cetățenii moldoveni

31 Octombrie 2020 12:44

Mâine, se deschid urnele în Sibiu. La școala Regina Maria sunt așteptați cetățenii moldoveni

Una din cele 13 secții de votare deschise pentru cetățenii Republicii Moldova care își vor vota viitorul președinte se află în Sibiu. Aceasta se va deschide mâine, duminică 1 noiembrie, de la ora 7.

Ambasada Republicii Moldova la București a anunțat, pe pagina de Facebook că „ținând cont de situația epidemiologică din România, secția de votare în cadrul Consulatului a fost înlocuită cu un nou sediu in incinta Autorității Electorale Permanente (str. Stavropoleos 6, sector 3, în centrul istoric al Bucureștiului)”. Cea din Sibiu, secția de votare nr.1/416 Sibiu, amenajată la Școala Gimnazială “Regina Maria” va funcționa până la ora 21, ora închiderii urnelor.

Pentru a putea vota în România, cetățenii moldoveni trebuie să aibă asupra lor unul din următoarele documente: pașaportul valabil sau expirat, buletinul de identitate (cu fișa de însoțire) sau livretul de marinar.

Conform ultimelor sondaje, doar cinci procente îi despart pe principalii contracandidați la alegerile din Republica Moldova, astfel că, cel mai probabil se va realiza un al doilea tur de scrutin, peste două săptămâni.

Vizualizari: 1508

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus