Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Primăria Sibiu: Mesaje pe sirenele de alarmare din oraș cu privire la respectarea măsurilor de protecție

Primăria Sibiu: Mesaje pe sirenele de alarmare din oraș cu privire la respectarea măsurilor de protecție

În contextul ratei mare de incidență a cazurilor în municipiul Sibiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a transmis Primăriei Sibiu o adresă prin care solicita sprijinul în vederea difuzării către populație a informațiilor privind măsurile de protecție pentru prevenirea infectării cu COVID – 19.

Una dintre măsurile propuse este difuzarea unui mesaj audio prin sirenele electronice de alarmare din oraș. Prin urmare, începând de luni, 2 noiembrie, Primăria Sibiu, prin intermediul Serviciul pentru Situații de Urgență, va începe difuzarea acestui mesaj de 45 de secunde prin sirenele electronice de alarmare situate în următoarele locații:

  • Sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare
  • Hotelul Ibis din Piața Unirii
  • Sediul SC Tursib SA de pe strada Munchen (zona industrială vest)
  • Școala gimnazială nr. 25 de pe str. Sibiel (cartier Valea Aurie)
  • Școala gimnazială nr. 11 de pe str. Gorunului (cartier Gușterița)
  • Grupul Școlar de Construcții și Arhitectură Carol I de pe str. Pedagogilor
  • Școala gimnazială nr. 23 de pe str. Țiglarilor (cartier Țiglari)
  • Blocul nr. 6 de pe str. Sălajulului (cartier Ștrand)
  • Remiza pompierilor din stațiunea Păltiniș

 

Mesajul audio indică măsurile obligatorii pentru protecția cetățenilor în contextul pandemiei de coronavirus: purtarea măștii în spații publice închise și deschise, asigurarea distanțării, evitarea locurilor aglomerate, precum și spălarea și dezinfecția mâinilor.

Acesta va fi difuzat după următorul program:

  • Luni – vineri: la ora 10.30 și ora 18.00
  • Duminica: ora 12.00 

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ramona Rusu

Acum 3 ani

Exact ce lipsea! Se continua manipularea psihica!! Nu se moare cât se dorește???? Nu se vând măștile cat se dorește??? Poate ar trebui mesaje și pentru bolile cu adevărat periculoase HIV /SIDA, tuberculoza, AVC, bolile psihice, cancer, boli de sânge, boli rare, ce ziceți stimabililor de la primărie???? Luați-vă, oameni buni, căști și ascultați mesaje și muzica cu adevărat ajutătoare la orele când vor sa dea ororile alea!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus