Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Ministrul Tătaru a explicat la Sibiu cum va decurge vaccinarea populației împotriva coronavirusului

Ministrul Tătaru a explicat la Sibiu cum va decurge vaccinarea populației împotriva coronavirusului

Prezent miercuri la Sibiu pentru o analiză împreună cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a fost întrebat în conferința de presă ulterioară despre cum va decurge vaccinarea populației în momentul în care vom avea primele vaccinuri.

„În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, ca să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul - n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a declarat ministrul, citat de Mediafax.

Întrebat dacă strategia inclus Armata, Tătaru a spus: „Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”.

Președintele Klaus Iohannis anunța, marți, că România va primi peste 10 milioane de doze de vaccin în prima tranșă, iar primii care vor fi vaccinați vor fi angajații din sănătate și persoanele aflate în situație de risc.

Întreaga populație se va putea imuniza în primăvară, a spus Iohannis.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus