Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Pictorul sibian Bogdan Mihai Radu, decorat de președintele României

Pictorul sibian Bogdan Mihai Radu, decorat de președintele României

Săptămâna aceasta, președintele Klaus Iohannis  a semnat decretul de decorare a pictorului sibian Bogdan Mihai Radu, stabilit în prezent la Londra.

Astfel, în decretul semnat marți se arată faptul că în semn de recunoaștere și apreciere pentru importanta şi prestigioasa carieră pusă în slujba artelor plastice, pentru talentul, dăruirea şi profesionalismul care au dus la îmbogăţirea culturii şi spiritualităţii universale şi pentru contribuţia majoră la promovarea imaginii României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria C - „Artele plastice” lui Radu Bogdan Mihai, artist plastic.

„Sunt onorat să fiu distins de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler. Mulțumesc pe această cale și sunt recunoscător Președintelui țării mele natale, precum și domnului Ambasador Dan Mihalache care este un adevarat suport în evoluția mea pe plan artistic și în reprezentarea cu onoare și mândrie a culturii românești aici în UK. De asemenea, vă mulțumesc și vă sunt recunoscător vouă, prietenilor mei de pretutindeni, care m-ați sprijinit și încurajat în această frumoasă călătorie”, a scris Bogdan Mihai Radu pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1929

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus