Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Consiliul Județean: Piața Volantă Transilvania rămâne deschisă

Consiliul Județean: Piața Volantă Transilvania rămâne deschisă

Piața Volantă Transilvania rămâne deschisă în condițiile prevăzute de Hotărârea nr. 935/2020, adoptată de Guvernul României în data de 05.11.2020. Facem apel la sibieni să participe la eforturile noastre pentru un comerț în siguranță.

Susținerea producătorilor locali și asigurarea sănătății publice a locuitorilor sunt obiective prioritare pentru Consiliul Județean Sibiu. De aceea pentru a facilita un comerț în siguranță, am achiziționat prin Serviciul Public Sala Transilvania, dispensere care conțin dezinfectant, și care sunt amplasate la intrările și ieșirile din piață, iar în diferite locații din piață au fost montate panouri de informare pentru ca cetățenii să conștientizeze importanța respectării măsurilor de prevenire.

Asigurăm atât cetățenii cât și producătorii că Piața Volantă Transilvania organizată în aer liber, rămâne un spațiu sigur atâta vreme cât, toți cei care îl frecventăm ținem cont de reguli, precum: obligativitatea purtării măștii de protecție, evitarea creării de aglomerări, păstrarea distanței sociale.

Totodată, recomandăm ca în intervalul orar 08:00 – 10:00,  să se permită accesul în piață cu prioritate  persoanelor vârstnice, acestea fiind predispuse la îmbolnăvire. 

”Dragi sibieni, în această perioadă trebuie să fim responsabili și să respectăm regulile care ne protejează în lupta cu COVID-19.  Susținem și încurajăm consumul de produse locale, pentru a ne  putea bucura de gustul bogat al legumelor și preparatelor din piață și am încredere că vom ține cont cu strictețe, de toate normele impuse. Să rămânem sănătoși!”, a transmis președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Tania Stroia

Inspector de specialitate,

Serviciul Relații Publice, C.I.C. și Informatică

Consiliul Județean Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1139

Comentarii

3 comentarii

Marin Marinescu

Acum 3 ani

Piata Transilvania e unul din cele mai aglomerate spatii din Sibiu. Am fost saptamana trecuta si oriunde te uitai erau oameni inghesuiti unii in altii. Ce-i drept la purtatul mastii s-au imbunatatit mult lucrurile, desi inca vedeai cativa si fara. Oricum e de evitat pe cat posibil in conditiile in care e clar un focar de infectie.
Raspunde

Gușterland Luxury Resort

Acum 3 ani

Piata Volanta Transilvania, targurile de papuci si de textile (aproape SH) sunt cele mai mari evenimente si investitii ale Sibiului! Sper sa se organizeze si targuri de gaini si porci, pentru a desavarsi puterea economica a Sibiului!
Raspunde

Apolitic W

Acum 3 ani

Nu se mai numesc demult targuri, se numesc "EXPOZITII". Expozitia de porci, scroafe si vieri sper sa nu se gandeasca sibienii la stimabilii conducatori ai Sibiului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus