Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Duminică: 188 de amenzi în valoare de 28.500 de lei

Duminică: 188 de amenzi în valoare de 28.500 de lei

Forțele de ordine: polițiști, polițiști locali și jandarmi au amendat duminică aproape 200 de sibieni pentru lipsa sau purtarea inadecvată a măștii de protecție. Au fost verificate 3.125 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 120 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 211 mijloace de transport, din care 149 de mijloace de transport public în comun, anunță Prefectura Sibiu. Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 176 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.500 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv purtarea măștii de protecție.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în mijloacele de transport în comun, polițiștii au sancționat contravențional un conducător auto și 29 de pasageri cu amenzi în valoare de 1.000 de lei pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție, în mijlocul de transport. Polițiștii locali sibieni au verificat 43 de persoane și au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv purtarea măștii.

Jandarmii: șapte amenzi

În cursul zilei de 8 noiembrie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu, în zone aglomerate, piețe și stații de autobuz din municipiile Sibiu și Mediaș. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat acțiuni de verificare pe raza stațiunii montane Bâlea. În urma desfășurării acțiunilor au fost aplicate 55 avertismente scrise și șapte amenzi în valoare de 5.500 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În data de 08.11.2020, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Cpt Dumitru Croitoru" al județului Sibiu au efectuat 15 controale  în locurile aglomerate din municipiul Sibiu în vederea verificării respectării măsurilor de protecţie împotriva Covid-19. S-au identificat 2 nereguli privind nerespectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului Coronavirus și s-au aplicat 2 avertismente.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 675

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus