Sâmbătă,
16.01.2021
Ceata
Acum
-7°C

Black Friday la Magline.ro. Reduceri de până la 80% la peste 20.000 de produse

Black Friday la Magline.ro. Reduceri de până la 80% la peste 20.000 de produse

De Black Friday, magazinul online Magline.ro creat la Sibiu în urmă cu aproximativ patru ani, aduce pentru clienții săi reduceri de peste 80% la produsele lor favorite. Accesorii pentru telefoane mobile sau pentru trotinete, bijuterii sau cosmetice sunt doar câteva dintre produsele de care oamenii pot beneficia la un preț redus în perioada 13- 15 noiembrie.

De vineri până duminică (13-15 noiembrie), peste 20.000 de produse vor avea reduceri de până 80% pe Magline.ro. Printre acestea se numără setul de opt măști chirurgicale al cărui preț va fi redus cu 70%, adaptorul HDMI care va avea o reducere de 80%, tableta digitală de 12 inch pentru scris si desenat cu ecran LCD, negru va fi redusă cu 50%, husa carcasă cu tastatură detașabilă Bluetooth Wireless pentru iPad Air, iPad Air 2, Ipad Pro 9.7 și iPad 9.7 2017 / 2018, rose gold va fi redusă tot cu 50%, inelul de argint 925 KRASSUS Heart of a Cat reglabil va fi redus cu 15%, prețul unei anvelope pentru trotinetă electrică va scădea cu 10%, iar ceasul sport pentru copii, de culoare neagră va avea o reducere de 30%.

De asemenea, sibienii au oportunitatea de a se bucura de aceste produse și de altele disponibile pe site în aceeași zi în care plasează comanda.

În Sibiu și localitățile adiacente, există posibilitatea livrării în aceeași zi lucrătoare,  pentru  comenzile  realizate  până în ora 14. Costul transportului este de 15 lei, iar pentru comenzile cu o valoare mai mare sau egală cu 99 de lei, transportul este gratuit. Localitățile adiacente sunt: Șelimbăr, Cisnădie, Cisnădioara, Cristian, Bungard, Șura Mică, Șura Mare, Daia, Poplaca și Rășinari.

Vizualizari: 1117

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus