Vineri,
28.01.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

VIDEO Klaus Iohannis, declarații la Sibiu despre tragedia din Piatra Neamț: „ne-am rugat pentru victimele incendiului”

VIDEO Klaus Iohannis, declarații la Sibiu despre tragedia din Piatra Neamț: „ne-am rugat pentru victimele incendiului”

Președintele României, Klaus Iohannis, se află astăzi la Sibiu, unde a făcut și o serie de declarații privind tragedia de aseară, de la Spitalul Județean Piatra Neamț, unde zece persoane au decedat într-un incendiu, transmite digi24.ro.

Conducătorul țării a spus că s-a rugat alături de restul enoriașilor prezenți la slujba de duminică la Biserica Romano-Catolică Sfânta Treime, la care merge alături de soția sa atunci când se află la Sibiu, pentru victimele incendiului de aseară. Totodată, a menționat faptul că tragedia de la Piatra Neamț ar trebui să fie încă un moment important care arată „de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România”.

„Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la Spitalul din Neamț. Tocmai vin din biserică, unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun? Condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit însănătoșire grabnică! Este foarte important acum să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu, pentru a evita în viitor situații similare și, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată, dacă a fost nevoie, de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România", a transmis Iohannis. 

Iată întreaga declarație a lui Klaus Iohannis, transmisă de DIGI24.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

2 Cents

Acum 1 an

Klaus Iohannis : “Legi si norme au fost ignorate la moartea politistului Bogdan Gigina si la Clubul Colectiv [hmmm, si la Piatra Neamț?]. Indignarea, revolta, nemultumirea au fost sentimentele pe care zeci de mii de oameni le-au exprimat cand au iesit in strada. Manifestantii au avut dreptate, au solicitat demisiile celor vinovati. Aseara au avut loc, dupa parerea mea, cele mai potrivite manifestatii de strada pe care le-am vazut eu. Oamenii au aratat clar ca asteapta schimbarea. In fine, tarziu, foarte tarziu, guvernul a demisionat. A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca. Avem o situatia noua, un guvern demisionar. Nu vreau azi sa intru in detalii tehnice despre noul premier si noul cabinet.”
Raspunde

Stan Patitul

Acum 1 an

Mortii nostri arsi ptr care se roaga guvernantii ca pentru cei de la Colectiv,pedsedisti a fost doar instigare la ura si la dezordine.
Raspunde

Toma Alimos

Acum 1 an

A uitat sa spuna cine e de.vina: PeeeeSeeeeDeee
Raspunde

Alin Dicu

Acum 1 an

F bine domnu Presedinte. Rugați-vă pentru tot poporul sa aibă ghinionul dumneavoastră!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus