Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Programul magazinelor, în perioada carantinei: unele deschid la 7, altele la 8

Programul magazinelor, în perioada carantinei: unele deschid la 7, altele la 8

În contextul carantinei impuse pentru următoarele două săptămâni în municipiul Sibiu și localitățile Tălmaciu, Șelimbăr și Cisnădie, marile magazine și-au adaptat programul la noile măsuri impuse.

Promenada Sibiu anunță programul pentru magazine, care diferă de cel pentru Kaufland, farmacii, curățătorie, Food Court și magazinul de animale, prin faptul că primele sunt închise pe weekend. Astfel, programul va fi, în următoarele două săptămâni, după cum urmează:

Magazine: 08:00 - 20:00 L-V, (S-D închis)

Hipermarket Kaufland: 08:00 - 20:00 (L-D)

Farmacii: 08:00 - 20:00 (L-D)

Curățătorie: 08:00 - 20:00 (L-D)

Animax: 08:00 - 20:00 (L-D)

Restaurantele sunt deschise doar pentru servire la pachet și pentru delivery -> 08:00 - 20:00 (L-V), iar în weekend deschise doar pentru delivery -> 08:00 - 20:00 (S-D)

În cazul Shopping City Sibiu este anunțat același program precum cel de mai sus.

Carrefour Sibiu este deschis între orele 7 și 20, în fiecare zi, de luni până duminică. Programul este valabil atât pentru hypermarket, cât și pentru magazinele de cartier.

Potrivit informațiilor actualizate de reprezentanții Auchan în această dimineață, hypermarketul din Șelimbăr este deschis zilnic, între orele 7 și 20.

Același program este disponibil și la magazinele LIDL din Sibiu și Șelimbăr, 7-20.

Hornbach, Dedeman, Leroy Merlin

În cazul magazinului Hornbach, se respectă același trend ca în hipermarketuri și supermarketuri – se deschide la 7, se închide la ora 20.

În ceea ce privește Dedeman și Leroy Merlin însă, cele două au programul de funcționare în următoarea perioadă în intervalul orar 8-20.

Vă reamintim că, potrivit hotărârilor privind carantinarea localităților Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr, timp de două săptămâni, „în zilele de sâmbătă și duminică centrele comerciale își vor suspenda temporar activitatea până la expirarea prevederilor prezentei Hotărâri, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației epidemiologice, cu excepția agenților economici care comercializează produse alimentare, farmacii, curățătorii, magazinele care comercializează hrană pentru animalele de companie. Vor putea comercializa în zilele de sâmbătă și duminică produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, în sistem livrare la domiciliu, agenții economici din centrele comerciale (zona de fast food). Își suspendă temporar activitatea, în zilele de sâmbătă și duminică, până la expirarea prevederilor prezentei hotărâri, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației epidemiologice, inclusiv agenții economici din centrele comerciale care au acces din exterior (parcare) în magazinele comerciale.”

Aceleași documente, publicate și pe pagina de internet a Prefecturii Sibiu, agenții/operatorii economici în domeniul comercializării produselor nealimentare își vor suspenda temporar activitatea, până la expirarea prevederilor prezentei Hotărâri, în zilele de sâmbătă și duminică.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus