Sâmbătă,
23.01.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Noapte grea pentru pompierii sibieni. Au avut de stins incendii la o cabană și o casă

Noapte grea pentru pompierii sibieni. Au avut de stins incendii la o cabană și o casă

În cursul nopții pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a două incendii. Din fericire, nu au existat victime.

În jurul orei 1, pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și 1 echipaj SMURD pe Valea Avrigului pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn. Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

La fața locului au intervenit în sprijin și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Avrig. A ars cabana în totalitate pe o suprafață de aproximativ 60 mp și o anexă de aprox 5 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. 

În jurul orei 4, pompierii Secției Mediaș au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Copșa Mică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și cu un echipaj SMURD.

Pompierii militari, sprijiniți de membrii Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Copșa Mică, au lichidat incendiul în aproximativ o oră. Din casă a fost extrasă în siguranță o butelie. 

Proprietarul, cu atac de panică, a primit îngrijiri medicale fără a fi transportat la spital, transmite sursa citată.

A ars o cameră, iar celelalte încăperi au fost degradate de fumul propagat de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Vizualizari: 1077

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus