Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Meteorologii anunță ninsori în week-end, în județul Sibiu

Meteorologii anunță ninsori în week-end, în județul Sibiu

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu au transmis joi o informare cu privire la evoluția vremii în următoarele zile.

Astfel, începând de mâine sunt așteptate ninsori la munte, precipitații mixte în zonele joase de relief, intensificări ale vântului, în special în intervalul 20 noiembrie, ora 12:00 – 21 noiembrie, ora 17:00.

”În intervalul menționat aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a regiunii, începând din nord-vestul acesteia, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15...20 l/mp. În toate zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, posibil mai consistent în Carpații Meridionali. În timpul nopții și al dimineții, în zona joasă se vor semnala precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica, în general, cu viteze de 40...50 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși temporar 60...70 km/h, viscolind ninsoarea”, au transmis meteorologii sibieni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3977

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus