Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Primarul comunei Roșia, învestit în funcție

Primarul comunei Roșia, învestit în funcție

Săptămâna aceasta avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Roșia în cadrul căreia primarul David Ioan și cei 15 consilieri aleși au depus jurământul.

Ședința a fost condusă de cel mai în vârstă consilier local, sprijinit de cei mai tineri doi consilieri locali.

„Avem un nou consiliu local pentru următorii patru ani. Îi felicit pe domnii consilieri pentru noile funcții și pe care le-au dobândit în urma alegerilor din 27 septembrie. Mi-aș dori ca peste patru ani de zile să ies în fața oamenilor și să spun exact ceea ce am spus despre consilierii din mandatul 2016-2020, că au fost niște oameni care au fost alături de mine, m-au sprijinit în tot ceea ce mi-am propus să fac pentru dezvoltarea comunei. Mi-aș dori ca noul consiliu să înțeleagă că lucrurile pe care mi le-am propus să le fac, nu le fac pentru mine, ci pentru comunitatea noastră. De aceea, îi rog să mă sprijine în tot ceea ce mi-am propus pentru dezvoltarea comunei”, este mesajul transmis de primarul David Ioan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus