Joi,
13.05.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

Trei fotbaliști de la FC Hermannstadt sunt infectați cu coronavirus

Trei fotbaliști de la FC Hermannstadt sunt infectați cu coronavirus

Conducerea echipei FC Hermannstadt anunță joi după-masă că în lot au fost confirmate trei cazuri de coronavirus.

Conform procedurilor, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a început o anchetă epidemiologică.

”În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, trei dintre fotbaliștii noștri au fost depistați pozitiv. Aceștia se află acum în izolare și respectă toate recomandările specialiștilor D.S.P. Sibiu, care au început o anchetă epidemiologică în acest caz. Toți ceilalți fotbaliști, precum și staff-ul FCH, au primit rezultate negative la testarea COVID-19”, au transmis reprezentanții echipei.

Potrivit legislației și a protocolului sanitar anti-Covid 19, impus de autorități și comisiile sanitare de specialitate, cluburile și asociațiile cu profil sportiv nu au dreptul să facă publică identitatea unui membru al echipei depistat pozitiv/infectat cu COVID-19.

”Mai presus de fotbal și de orice altceva este sănătatea, oameni buni. Rămâneți vigilenți în lupta cu acest virus blestemat, fiindcă exact asta vom face și noi! Să ne revedem cu bine!”, mai transmit oficialii clubului sibian.

Vizualizari: 1151

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus