Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-6°C

Cristian Marinescu, o nouă donație pentru sistemul medical din Sibiu

Cristian Marinescu, o nouă donație pentru sistemul medical din Sibiu

Omul de afaceri sibian Cristian Marinescu a donat săptămâna trecută 3000 de măști de protecție Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

Donația se ridică la suma de 5000 de lei și nu este prima de acest gen pe care Cristian Marinescu o face pentru sistemul medical din Sibiu. „Mă bucur că pot ajuta sistemul medical din Sibiu în această perioadă dificilă și, de asemenea, îi încurajez pe cei care au posibilitatea să se implice și să-mi urmeze gestul. Apreciez conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie, iar pe actualul manager îl cunosc de zece ani de zile, de când lucra la București la Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Este un om implicat în ceea ce face și sunt fericit că am putut oferi sprijinul meu spitalului”, spune afaceristul sibian.

Acesta ține să precizeze că donația a fost făcută strict pentru a sprijini sistemul medical și nu are nicio legătură cu campania electorală pentru alegerile parlamentare deoarece nu candidează. „Nu am candidat și nici nu candidez, fac toate aceste lucruri deoarece îmi doresc să ajut și îi îndemn pe cei care pot, să ajute și ei”, explică omul de afaceri Cristian Marinescu.

De la începutul pandemiei și până în prezent, Cristian Marinescu a făcut mai multe donații pentru mai multe instituții publice locale din Sibiu. În luna aprilie a donat pentru Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în luna mai  pentru Spitalul de Pediatrie din Sibiu, iar luna trecută pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ajută și consider că este un gest cât se poate de firesc în aceste vremuri. Cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm că vom trece cu bine peste această perioadă și trebuie să rămânem optimiști cu toții. În ultimii ani am încercat să mă implic tot mai mult și am donat cât am putut, exemple în acest sens fiind clopotul Bisericii de pe Calea Poplăcii sau renovarea celor patru saloane ale Secției Chirurgie a Spitalului Județean. M-am implicat și în sportul sibian, am investit  în clubul de fotbal atletic Sibiu și am donat pentru cazurile sociale atunci când a fost nevoie. De asemenea, în fiecare an am încercat să aduc un zâmbet pe buzele celor mai puțin norocoși donând pentru case de copii și azile de bătrâni”, concluzionează Cristian Marinescu.

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ioan Crai

Acum 1 an

Felicitari, domnul Cristi!
Raspunde

Un Sibian

Acum 1 an

pai "stirea" este marcata ca fiind publicitate...deci faci donatie 3000 de amsti si platesti sila TS-ului sa-ti faci publicitate?
Raspunde

Opinia Publica

Acum 1 an

Pai a plătit omul din banii lui si donația si articolul sa fie un exemplu si indemn si pentru alti afaceriști sibieni sa ajute, ce nu te-ai prins ? S-a implicat, omul asa a considerat ca e normal sa faci, sa ajuți unde este nevoie nu vad nimic greșit in asta, el a suportat din buzunarul lui fără alte beneficii
Raspunde

Vicy Vicy

Acum 1 an

Fă cât mai mult bine, și vorbește cât mai puțin despre asta.
Raspunde

Vicy Vicy

Acum 1 an

Fă cât mai mult bine, și vorbește cât mai puțin despre asta.
Raspunde

Unu Doi

Acum 1 an

Mai bine sa ne povestească domnul Marinescu cum a ajuns sora lui angajată pe la consulatul roman de la Viena pe vremea lui Puie Monta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus