Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Service auto nou în județul Sibiu. 20% reducere la serviciile de vulcanizare și geometrie la Opry Auto Service

Service auto nou în județul Sibiu. 20% reducere la serviciile de vulcanizare și geometrie la Opry Auto Service

Opry Auto Service s-a deschis recent, mai exact în data de doi noiembrie și pune la dispoziția sibienilor servicii necesare pentru întreținerea și repararea vehiculelor. Situat în Șura Mare, pe strada Câmpului 488a C, Opry Auto Service vine în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de servicii profesioniste în domeniul auto.

Service-ul este autorizat de Registrul Auto Român, iar specialiștii în domeniu realizează  servicii în cel mai scurt timp, la unele dintre cele mai mici tarife din Sibiu. Serviciile de vulcanizare, serviciile de geometrie 3D, servicii mecanice, electrice, electronice soft, diagnoză și polish-uri reprezintă principalele operațiuni auto care pot fi efectuate în cadrul noului service deschis în județ.

Chiar dacă este situat în afara municipiului Sibiu, la 3km distanță de Hornbach, service-ul iese în evidență prin faptul că oamenii pot economisi timp, evitând cozile interminabile de la alte vulcanizări din oraș, prin serviciile profesioniste pe care le propune și prin tarifele avantajoase. Totodată, se oferă garanție la toate lucrările și serviciile efectuate.

Oferta lunii noiembrie: 20% reducere la serviciile de vulcanizare și geometrie

Opry Auto Service propune, de asemenea, pentru clienții săi o ofertă specială valabilă până la finalul lunii noiembrie: 20% reducere la serviciile de vulcanizare și geometrie.

Orice mașină care beneficiază de serviciile oferite de service este monitorizată video, iar fiecare operațiune poate fi urmărită de client de la început până la sfârșit într-o sală de așteptare special amenajată.

Programul service-ului este de luni până vineri de la ora 9 la ora 18 și sâmbătă de la ora 9 la ora 14, iar cei interesați de serviciile oferite de Opry Auto Service pot suna la numărul de telefon 0799 755 260. Totodată, detalii despre noul service auto puteți găsi și pe pagina de Facebook Opry Auto Service.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus