Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Sibianul Daniel Natea a obținut titlul de campion național

Sibianul Daniel Natea, legitimat la clubul Dinamo București, a obținut la sfârșitul săptămânii trecute titlul de campion național la sambo, la categoria plus 88 de kg.

Campionatele Naționale s-au desfășurat în zilele de 20-21 noiembrie la Izvorani și au atras sute de sportivi din toată țara.

”După medalia de bronz la Campionatul Mondial pot spune ca a fost mult mai ușor în comparație cu partenerii pe care i-am avut acolo. Am avut trei meciuri, toate câștigate înainte de limită”, a declarat pentru Turnul Sfatului sportivul sibian.

Deși Sibiul este orașul lui, Daniel Natea este sportiv al clubului Dinamo încă din 2016 , iar legăturile cu sportul sibian le-a rupt încă din 2012, ”când nu am avut nicio susținere”.

”Inițial am plecat la un club privat la Târgoviște, timp de trei ani, după care am reușit să ajung la Dinamo unde am fost încadrat ca subofițer. Țin minte că am fost și in audiență la primarul Sibiului pe vremea acea și nu am primit nici un răspuns. Și atunci am fost nevoit să plec ca să pot face mare performanță. În continuare Sibiul este orașul meu de suflet și nu o sa renunț la el. Am avut oportunitatea sa plec și în alte țări, dar am zis să fiu patriot pana la capăt. Chiar dacă acum simt că am greșit că nu am făcut asta!”, mai spune Daniel Natea.

Anul competițional nu se încheie aici pentru Daniel Natea, el urmând să participe la Cupa Mondiala de la Moscova, organizată în perioada 18-20 decembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1224

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus