Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Sibienii au aruncat peste 120 de tone de mobilă și deșeuri voluminoase în doar o săptămână

Compania de salubrizare SOMA anunță că a strâns săptămâna trecută, în urma campaniei periodice de colectare a deșeurilor voluminoase, peste 120 de tone de lucruri nefolositoare din casele sibienilor.

Reprezentanții companiei spun că interesul sibienilor pentru aceste campanii este tot mai crescut, de la an la an cantitatea de deșeuri colectată fiind tot mai mare.

”Toate deșeurile colectate ajung într-o primă fază la punctul nostru de lucru din Cisnădie, unde sunt descărcate toate camioanele. Ulterior, sunt extrase fracțiile care pot fi valorificate și reciclate. Adică sunt separate în categoriile cu care sibienii sunt obișnuiți, precum plastic, metal și așa mai departe”, spun reprezentanții SOMA.

Următoarea campanie similară este programată în primăvara anului viitor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sorin Drăgan

Acum 1 an

De ce nu anunțați toți abonații? Atunci când aduceți facturile puteți să aduceți și planul anual de colectare al tuturor deșeurilor. In alte țări europene primești în posta la început de an un pliant cu toate datele de colectare ale deșeurilor de peste an. La ce firmă serioasă sunteți puteți și voi sa faceți acest lucru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus