Miercuri,
07.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

Un bărbat a surprins hoții în timp ce-i furau lemnul de pe proprietate

Un bărbat a surprins hoții în timp ce-i furau lemnul de pe proprietate

Un bărbat din Mediaș a sesizat ieri poliția, în jurul amiezii, că mai multe persoane îi fură lemnul de pe proprietatea personală. După ce a sunat la 112, autoritățile au reușit să identifice patru suspecți, doi dintre ei fiind prinși cu lemnul în căruță.

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 11:55, când un bărbat din municipiul Mediaș a sesizat că mai multe persoane sustrag material lemnos din parchetul aflat în proprietatea sa, situat în satul Brateiu. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Secției nr 2 Poliție Rurală Mediaș, iar în satul Brateiu au fost depistate două persoane de sex masculin (în vârstă de 32 și respectiv, 16 ani) care tractau cu o căruță material lemnos de esență salcâm, pe care l-ar fi sustras din parchetul aflat în proprietatea reclamantului. 

La scurt timp, la fața locului au ajuns alți doi bărbați, ambii din Brateiu (în vârstă de 18 și 32 de ani), cu un alt atelaj hipo cu tracțiune animală în care nu se mai afla material lemnos, întrucât, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că ar fi fost descărcat în locul din care îl luase anterior, transmit polițiștii sibieni.

Materialul lemnos identificat de către polițiști a fost cubat de către personalul silvic, fiind vorba de un volum de 1 mc material lemnos, lăsat ulterior, în custodia ocolului silvic. 

În cauză, polițiștii Secției nr 2 Poliție Rurală Mediaș au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de material lemnos, faptă prevăzută și pedepsită de art.109 alin.1 din Legea 46/2008, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale a celor 4 persoane.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus