Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Vicepremierul Raluca Turcan și Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, vizită la Ocna Sibiului

Vicepremierul Raluca Turcan și Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, vizită la Ocna Sibiului

Vicepremierul Raluca Turcan și Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș au fost ieri, 25 noiembrie, într-o vizită la lacurile naturale Ocna Sibiului. În cadrul vizitei s-a discutat despre proiectele deja implementate din fonduri europene de primăria Ocna Sibiului, dar și despre viitoarele proiecte pe care primăria intenționează să le finanțeze din fonduri europene.

„Am avut onoarea să primim vizita doamnei vicepremier Raluca Turcan și a domnului Marcel Boloş, Ministrul Fondurilor Europene. Sperăm că în urma acestei vizite, proiectele pe care dorim să le implementăm să primească finanțarea necesară și astfel să continuăm modernizarea orașului nostru”, spune George-Claudiu Predescu, primarul din Ocna Sibiului.

Viitoarele proiecte propuse de primăria din Ocna Sibiului sunt autorizate pentru construcție, urmează să fie susținute prin fonduri europene prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și vizează  construirea unui parc de rulote la standarde europene, o grădină de vară pentru activități culturale, parcuri și străzi reabilitate.

„Primăria Ocna Sibiului are deja întocmite o bună parte din documentații și se califică pentru accesarea de fonduri. Ministrul Marcel Boloș a confirmat acest lucru și îi mulțumesc încă o dată pentru susținerea proiectelor din județul Sibiu. Locuitorii din Ocna, dar nu numai ei, ci toți iubitorii apelor sărate de aici merită să vadă schimbări în bine generate de sprijinul instituțiilor statului și de banii europeni. Am încredere că asta se va întâmpla curând”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus