Marţi,
11.05.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Încă 8 cazuri de COVID - 19 la Hermannstadt. În total, numărul cazurilor au ajuns la 11

Încă 8 cazuri de COVID - 19 la Hermannstadt. În total, numărul cazurilor au ajuns la 11

AFC Hermannstadt a anunțat ieri că cinci fotbaliști și trei membri ai staff-ului sunt pozitivi, în urma testelor COVID  - 19 făcute înaintea meciului din Cupa României cu Chindia Târgoviște. ”Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P.Sibiu. Potrivit legislației și a protocolului sanitar anti-Covid 19, impus de autorități și comisiile sanitare de specialitate, cluburile și asociațiile cu profil sportiv nu au dreptul să facă publică identitatea unui membru al echipei depistat pozitiv/ infectat cu COVID-19”, anunță clubul sibian.

În 19 noiembrie, sibienii anunțau că există trei cazuri pozitive, în urma testelor făcute înaintea meciului de campionat cu ASTRA Ploiești. ”În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, trei dintre fotbaliștii noștri au fost depistați pozitiv. Aceștia se află acum în izolare și respectă toate recomandările specialiștilor D.S.P.Sibiu, care au început o anchetă epidemiologică. Toți ceilalți fotbaliști, precum și stafful FCH, au primit rezultate negative la testarea COVID-19”, anunța oficial AFC Hermannstadt.

Sibienii susțin că aceste cazuri noi nu în pun pericol meciul din șaisprezecimile Cupei României. Partida se va desfășura astăzi, de la ora 18.

Vizualizari: 1302

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus