Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Modelul de adeverință de la angajator și cea de tranzitare a localităților în carantină, publicate de Prefectură

Modelul de adeverință de la angajator și cea de tranzitare a localităților în carantină, publicate de Prefectură

La aproape două săptămâni de la instituirea carantinei în municipiul Sibiu, Cisnadie, Șelimbăr, Cisnădie, Șelimbăr, Instituția Prefectului publică pe site modelul de adeverință de la angajator și cea de tranzitare a localităților carantinate. Legitimația de serviciu nu mai este document doveditor pentru a justifica motivul deplasării. 

Descarcă de aici MODEL ORIENTATIV ADEVERINȚĂ DE LA ANGAJATOR 

Descarcă de aici MODEL ORIENTATIV DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE =tranzitarea unei localități carantinată

În ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu de astăzi s-au aprobat patru hotărâri care vizează solicitarea către Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea măsurii de carantină zonală a Municipiului Sibiu, localitatea Şelimbăr, cartierul Arhitecţilor (Cisnădie), orașul Cisnădie și orașul Tălmaciu, precum și instituirea măsurii de carantină zonală în localitatea Mârșa. 

Măsura pentru localitățile amintite este propusă a fi luată pentru șapte zile.

-          În zilele de sâmbătă și duminică se închid doar magazinele nealimentare din centrele comerciale (magazinele de bricolaj nu își vor suspenda activitatea) 

-          Legitimația de serviciu nu mai este document doveditor pentru a justifica motivul deplasării. 

-          În data de 5, respectiv 6 decembrie sunt permise deplasările în vederea organizării alegerilor precum și a exercitării votului. 

Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere  pentru deplasarea în interes profesional, iar pentru deplasarea în interes profesional, este necesara adeverința eliberată de angajator care trebuie să cuprindă următoarele date: nume, prenume, adresa locuinței, date referitoare la identificarea locului de muncă, date referitoare la identificarea angajatorului (adresa punctului de lucru), domeniul activității profesionale, mijlocul de deplasare, precum şi itinerariul de deplasare pe raza zonei carantinate şi intervalul orar în care îşi desfăşoară activitatea. 

Citește și Modelul de declarație cu care mai poți ieși din casă dacă ești din Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu. Lista motivelor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 14111

Comentarii

1 comentarii

Nonick .

Acum 3 ani

Perfect, vineri seară e momentul ideal să anunți că documentele cu care ajungeai până acum la serviciu nu mai sunt valabile sau s-au modificat. Astfel, nimeni nu mai poate ajunge la serviciu ca să intre în posesia documentelor valabile, actualizate. Băi, voi sunteți normali?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus