Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Zece pacienți cu COVID-19 au decedat în ultima zi, la Sibiu

Zece pacienți cu COVID-19 au decedat în ultima zi, la Sibiu

Zece persoane confirmate cu infecție cu SARS CoV-2, internate la Sibiu, au decedat în ultimele 24 de ore, conform celui mai recent raport al Prefecturii.

Este vorba despre șase femei, cu vârste cuprinse între 64 și 83 de ani, respectiv patru bărbați, cu vârste între 67 și 82 de ani. Județul nostru a raportat, de la debutul pandemiei și până în prezent, 391 morți la pacienți care au avut un rezultat pozitiv la testarea pentru infecția cu noul coronavirus, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 252 cazuri noi de infecție cu SARS CoV-2. Totodată, în această dimineață, la ora 8, erau spitalizate 411 persoane, dintre care pe ATI 32 adulți și 2 minori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus