Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Tânără de 19 ani, printre pacienții COVID care au decedat sâmbătă, la Sibiu

Tânără de 19 ani, printre pacienții COVID care au decedat sâmbătă, la Sibiu

O pacientă în vârstă de doar 19 ani a murit, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În total, 12 decese au fost raportate în ultimele 24 de ore, în județul Sibiu, la pacienți COVID, potrivit celor mai recente informații transmise de Prefectură.

„Conform datelor oferite de Spitalul Municipal Mediaș, pacienta în vârstă de 19 ani a fost internată în data de 25 noiembrie în stare generală alterată, cu insuficiență respiratorie acută formă severă și pneumonie acută virală SARS CoV-2 cu afectare pulmonară în procent de peste 75%. Pacienta a primit tratament corespunzător specific conform protocolului în vigoare, inclusiv oxigen prin ventilație non-invazivă, ulterior, pacienta a fost intubată urmând să fie transportată în secția de Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil. De asemenea pacienta avea comorbidități grave”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Șase bărbați, cu vârsta cuprinsă între 40 și 79 de ani, respectiv șase femei cu vârste între 19 și 86 de ani, au decedat în ultimele 24 de ore. În total, 403 pacienți care au avut un rezultat pozitiv la testarea pentru infecția cu SARS CoV-2 au murit, de la debutul pandemiei și până în prezent, în județul nostru, arată sursa citată.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 229 cazuri noi de COVID-19. Totodată, în această dimineață la ora 8 erau spitalizate un număr de 392 de persoane, dintre care pe ATI 33 adulți și un minor.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus