Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO "Ciobănaş cu trei sute de oi'', cântată de reprezentantul permanent al Finlandei la UE, de 1 Decembrie

VIDEO

Reprezentantul permanent al Finlandei pe lângă Uniunea Europeană, ambasador Marja Rislakki, a interpretat melodia "Ciobănaş cu trei sute de oi" şi a urat "La mulţi ani, România!" într-un mesaj transmis marţi, cu ocazia Zilei Naţionale, publicat pe pagina de Facebook Romania in EU / România în UE.

"Cel mai bun lucru la sărbătoarea noastră sunt prietenii noştri! Un dar extrem de încântător primit de la reprezentanta permanentă din cadrul Reprezentanţei Permanente a Finlandei la UE, ambasador Marja Rislakki, cu ocazia #RONationalDay, care cu siguranţă va ajunge la inima oricărui român: Ciobănaş cu 300 de oi", se arată în mesajul publicat marţi, scrie Agerpres.

'O performanţă de excepţie a colegei mele, ambasadoarea Finlandei la UE, şi a soţului său! Multumesc Marja şi Pekka!, a scris ambasadorul Luminiţa Odobescu, Reprezentantul Permanent al României pe lângă Uniunea Europeană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus