Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „PNL Sibiu taie 12 paturi din secția de Boli Infecțioase!”

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „PNL Sibiu taie 12 paturi din secția de Boli Infecțioase!”

Șefa Secției în care sunt internați bolnavii de COVID strigă după ajutor!

Nepăsarea și incompetența conducerii PNL a Consiliului Județean Sibiu, care are în subordine Spitalul Județean, au ajuns la noi culmi. Disperați de haosul managerial, de lipsa măsurilor organizatorice în beneficiul pacienților, tot mai mulți medici trag semnale de alarmă.

Șefa Secției de Boli Infecțioase, dr. Victoria Bîrluțiu, cere ajutor de la sibieni, pe facebook. Are nevoie de un modul exterior, ca să nu fie nevoită să sacrifice 12 paturi din secție, pentru separarea circuitelor. „Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru, prieteni!”, mărturisește renumitul medic sibian, pe pagina sa de facebook.

Nici noi nu ne-am imaginat că incompetența și indolența doamnelor Turcan Raluca și Cîmpean Daniela - președintele Consiliului Județean, nu au limite. Însă toleranța și răbdarea noastră au!

Cerem, din nou, demisia „de onoare” a doamnei Cîmpean pentru dezastrul administrativ din spitalul județean, care a dus la moartea prea multor sibieni!

Incompetența doamnelor Turcan și Cîmpean și a tuturor politrucilor cu carnet de partid PNL, puși pe funcții de decizie, chiar ucide oameni!

Cât de iresponsabil să fii să nu cumperi stație de oxigen din timp, să nu achiziționezi un modul exterior pentru Secția de Boli Infecțioase, astfel încât să poți salva oamenii? PNL Sibiu știa de toate lipsurile din spitalul județean, dar nu a făcut investiții pentru dotarea cu echipamente, ci a ales sacrificarea bolnavilor de COVID.

Orice vot dat PNL înseamnă un vot dat doamnei Turcan Raluca, domnilor Neagu Nicolae (cel care a falimentat și vândut pe bucăți fabrica Metalcar, senator de patru mandate) și Șovăială Constantin (cel care, bolnav fiind de COVID, a beneficiat de tratament preferențial, obținând un loc „peste rând”, la ATI).

Dragi sibieni, în 6 decembrie, votați echipa PSD Sibiu, o echipă de oameni tineri, competenți și dedicați. Lista pentru Senat este deschisă de cunoscutul medic Cotizo Draia, care salvează vieți în Urgența Spitalului Județean. La Camera Deputaților, pe primul loc din lista PSD Sibiu se află Bogdan Trif, fostul ministru al Turismului.

Bogdan Trif,

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Dan Marius Marginean

Acum 1 an

Mori de ciudă că PNL-ul a câștigat alegerile locale și sunt pe punctul de a le câștiga și pe cele parlamentare. De ce nu a achiziționat psd-ul, din timp o stație de oxigen? Vorbești ca să nu taci, noroc că numai până sâmbătă și apoi scăpăm 4 ani de minciunile voastre
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 1 an

Pai daca d-l doctor Cotizo Draia ar pleca in parlament , cine mai salveaza vieti la Urgenta , ca vad ca numi el o face? Nu mai bine ramane la Urgenta , sa salveze vieti in continuare? Asa ca dragi sibieni , votati in consecinta , avem nevoie de d-l doctor la Urgenta , nu in parlament!
Raspunde

Ion Mos

Acum 1 an

Au pus in fata niste specialisti naivi dar dupa ei se acund tot membriii grupului infractionar sigur dupa alegeri li se va aprinde fitilul specialistilor si raman ca de obicei la psd hotii.Tot mai greu pentru ei ca nu mai merge cu politica ( a se citi prosteala) lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus