Duminică,
24.01.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Încă 5 decese la pacienți infectați cu COVID-19 au fost înregistrate la Sibiu

Încă 5 decese la pacienți infectați cu COVID-19 au fost înregistrate la Sibiu

Cinci pacienți confirmați cu infecție cu noul coronavirus au decedat, în ultimele 24 de ore, în județul nostru.

Este vorba despre trei bărbați, unul în vârstă de 65 de ani și alți doi în vârstă de 69 de ani fiecare, respectiv două femei, în vârstă de 86 și 91 de ani. În județul nostru au fost raportate 426 decese la pacienți confirmați cu infecție cu SARS CoV-2, de la debutul pandemiei și până în prezent, potrivit informațiilor transmise de Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 105 de persoane. În această dimineață, la ora 8, erau spitalizate 430 de persoane, dintre care pe ATI 33 adulți și 2 minori.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ASA NU

Acum 1 lună

De ce nu se publica si grafic cu numarul zilnic de teste efectuate? Este logic ca la teste putine sa scada si incidenta infectarilor cu Covid. Si atunci de ce sa ne miram de cresterea numarului de coronasceptici , care cu siguranta se vor opune si in continuare masurilor restrictive. Realitatea este cu totul alta. Se va vedea in urmatoarele 2 saptamani asa cum si expertii s-au pronuntat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus