Sâmbătă,
23.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

JYSK deschide al doilea magazin din Sibiu. La Zacaria

JYSK deschide al doilea magazin din Sibiu. La Zacaria

Reprezentanții Zacaria, cel mai mare proprietar de spații industriale din Sibiu, anunță faptul că în complexul comercial amenajat de ei în locul falimentarului Trident, va fi deschis cel de-al doilea magazin JYSK din Sibiu.

Cel de-al doilea magazin JYSK va fi deschis pe 17 decembrie, suprafața comercială fiind de aproximativ 1.300 de mp. Locul în care va fi deschis magazinul este centrul comercial Zacaria, amplasat la ieșirea din Sibiu către Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților companiei scandinave, deschiderea acestui al doilea magazin vine ca urmare a faptului că cel deja existent – deschis în urmă cu șase ani - genera încasări mulțumitoare. “Primul magazin pe care l-am deschis în Sibiu este în topul celor mai performante magazine JYSK din țară. Prin urmare, era necesar un al doilea magazin în oraș și, credem noi, chiar și al treilea”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria, potrivit unui comunicat remis redacției de reprezentanții Zacaria.

Aceștia din urmă arată că, prin deschiderea noului magazin, oferta de produse pentru amenajări și decorațiuni interioare din complexul comercial al Zacaria devine ”completă”, alte trei magazine din acest segment fiind deja deschise acolo. 

“E o bucurie să încheiem acest parteneriat cu cei de la JYSK, un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sibiul arată că are în continuare un potențial foarte mare, atât pe segmentul industrial, care este principalul nostru motor, cât și pe cel de retail, și suntem mulțumiți că am reușit să redăm fostului Trident destinația sa inițială, aceea de a fi un centru de shopping pentru locuitorii din zona de vest a orașului, și nu numai. Deși a fost un an dificil, am reușit să aducem două branduri mari, Naturlich și JYSK, mai aproape de clienții din Sibiu și sperăm să revenim cât mai repede la o atmosferă mai relaxată și mai sigură, astfel încât să ne putem bucura cu adevărat de o sesiune de shopping”, a declarat Marius Moga, director marketing și vânzări Zacaria, potrivit aceleiași surse.

Magazinul deschis la Sibiu va fi al 94-lea pe care JYSK îl are în România.

Vizualizari: 4406

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus