Duminică,
24.01.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Primăria Sibiu: Sibienii au ales denumirea pentru viitoarea zonă de agrement și ecoturism de pe Dealurile Gușteriței

Primăria Sibiu: Sibienii au ales denumirea pentru viitoarea zonă de agrement și ecoturism de pe Dealurile Gușteriței

Aproape 3.300 de sibieni au votat în perioada 12-26 noiembrie una dintre cele cinci denumiri selectate de juriul din cadrul Primăriei Sibiu dintre cele 269 de denumiri propuse tot de sibieni.

“Denumirea cea mai votată a fost Gușterland. Aproximativ jumătate dintre cei care au participat au votat pentru aceasta. De altfel, denumirea a fost propusă de 35 de sibieni în prima fază a concursului și, prin urmare, pentru a stabili câștigătorul, vom organiza o tragere la sorți într-o dată pe care o vom face publică, aceasta urmând să fie transmisă pe pagina noastră de Facebook. Premiul va consta într-un mountain bike multifuncțional, echipat profesionist atât pentru aventură pe teren accidentat, dar și pentru utilizare în mediul urban”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Rezultatul votului prin formularul Google este următorul: 

  • Gușterland – 1.401 voturi – 42,8%
  • Colinele Gușteriței – 792 voturi – 24,2%
  • Hermannstadt Adventure Park – 489 voturi – 14,9%
  • Sibiu City Scape – 471 voturi – 14,4%
  • ENjoy Sibiu – 123 voturi – 3,8%

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Comentarii

5 comentarii

Sibian Nesasificat

Acum 1 lună

Sper ca primaria realizeaza ca sibienii au votat aceasta denumire in bataie de joc, la adresa profesionalismului administratiei locale! Ramanem cu un oras inchis de Covid, sub cod rosu, maro si negru, iar in toata perioada asta, Gușterland a fost prioritatea 1 a primăriei. Sper sa se serveasca tone de mititei si ciorba de burta pentru a intregi nivelul administrativ la care ne aflam.
Raspunde

Ion Pop

Acum 1 lună

"Una din problemele democratiei: taranimea voteaza si imbecilii majoritari dicteaza" Ai vazut optinile ? din 5 patru erau in engleza (proaste) si cea in romana obosita si din '70. boaty mc boatface mi s-a parut optiunea corecta in cazul acesta
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Propun ca ''Guşterland'' sa se citeasca ''Guşterland'' da' sa se scrie Guschterland sau Gooshterland.
Raspunde

Elena D

Acum 1 lună

Este regretabil ca sunt propuse astfel de denumiri, ca se gasesc in Romania tot mai multe denumiri englezite, urate si greu de inteles. Votul este efectul , cauza e gresita. Cei care fac astfel de propuneri au plecat vreodata din tara ? Ati vazut undevain alte tari parada de denumiri in engleza? NU? Atunci sunteti unici.
Raspunde

Toma Toma

Acum 1 lună

Cum poti sa propui asemenea denumire?Cred ca membrii juriului,cand isi vor da seama de mistocareala si ironia ieftina a acestei denumiri,nu-si vor mai scoate mastile la iesirile prin oras!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus