Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

USR PLUS, votul tău pentru o Românie fără hoție

USR PLUS, votul tău pentru o Românie fără hoție

Duminică, 6 decembrie, doar tu poți să decizi cu cine votezi, căror oameni le dai încrederea și dreptul să te reprezinte în următorii patru ani. Doar tu poți să decizi dacă acorzi votul unor noi politicieni sau tot celor vechii care sunt în Parlamentul României de 30 de ani.

De 30 de ani ne dorim spitale moderne și ajungem să ținem pacienții într-un chioșc de fast-food. De 30 de ani ne dorim școli moderne, cu apă curentă, dar copiii noștri merg la WC-ul insalubru și periculos din curtea școlii. De 30 de ani, ne dorim ca bunicii noștri să aibă o pensie decentă, dar vechea clasă politică susține pensiile speciale nesimțite. Ajunge!

Duminică, votul util este pentru angajamentele clare de guvernare ale USR PLUS (https://www.usrplus.ro/), fără penali în funcții publice, fără pensii speciale, fără corupție și pentru spitale modern și condiții decente de trai.

Corupția ucide, nu dați OUG, Fără penali, Fără hoție, asta am strigat la proteste, în piețe, pe străzi, în frig, zile întregi. Să ne gândim câte s-au schimbat…

„Data viitoare, haideți la votare!” Duminică, 6 decembrie, e „data viitoare”, e ziua în care de votul nostru depinde cine face legile în Parlament în următorii 4 ani și în ce direcție merge țara ta, țara noastră. Votul tău este decisiv pentru o Românie fără hoție și votul corect este pentru USR PLUS.

Mergi la vot cu mască, dezinfectant, pix de acasă și cartea de identitate. Poți vota doar în județul unde ai domiciliul sau reședința și durează doar câteva minute.

Alianța USR PLUS Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1972

Comentarii

1 comentarii

Teofan Fan

Acum 1 an

Partidul globalist, pro LGBT, pro gay, pro migratie.....ati uitat sa precizati lucrurile astea. Bineinteles, anti romanesc si crestin, ca lucrurile astea "put".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus