Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Șelimbărul are nou viceprimar: Cornel Oană

Șelimbărul are nou viceprimar: Cornel Oană

Consilierul local PNL Cornel Oană a fost ales viceprimar al comunei, în urma ședinței extraordinare desfășurată joi, 3 decembrie. În prima ședință a noului consiliu local s-au stabilit, de asemenea, și componența comisiile de specialitate: Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, agricultură, protecția mediului și turism, Comisia pentru activități economico – financiare, juridică și de disciplină și Comisia pentru activități social culturale, învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție socială, tineret și sport.

Venituri de peste un milion de lei în ultimul an

Cornel Oană este unul din cei mai înstăriți consilieri locali ai localității. Liberalul are, conform declarației de avere, șase terenuri intravilane în suprafață de peste 4 mii de metri pătrați, o casă, un apartament, două spații comerciale și o casă de vacanță, trei autoturisme Volkswagen fabricate în anii 2007, 2010 și 2000. Omul de afaceri deține trei societăți comerciale care au împrumutat peste 1,2 milioane de lei și în urma cărora a încasat, alături de soție, venituri din salarii și dividende de peste un milion de lei, în ultimul an.

Peste 5000 de voturi la alegerile locale, în Șelimbăr

La Șelimbăr au ieșit la vot 5.239 persoane, fiind valide 5.105 voturi. Procentul de prezență la vot a fost în această localitate de 46,50% procente, pe listele electorale fiind trecuți 11,266 de șelimbăreni. Conform datelor preliminarii, Marius Grecu, candidatul PNL la Primăria Șelimbăr, a primit 2.518 voturi (49,08%).

Pentru Consiliul Local Șelimbăr, au votat 5.238 de cetățeni, fiind 5.105 voturi valide. În Consiliul Local Șelimbăr au intrat PNL (40,37%), USR PLUS (29,74%), PMP (7,68%), PSD (6,97%) și ALDE (5,41%).

 

Vizualizari: 2604

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Mohan Veștemean

Acum 1 lună

https://ziua-online.ro/investigatii/beizadeaua-batausa-fiul-cosilierului-pnl-a-facut-o-lata
Raspunde

Vlad Achim

Acum 1 lună

Ce putea pune Grecu vice decât ùn valutist?? Om priceput la.combinații, la șpăguțe, că doar mai e de furat la.Șelimbăr.
Raspunde

Alin Grigore

Acum 1 lună

Mai este mult de furat in Selimbar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus