Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

O femeie de 83 de ani din Miercurea Sibiului nu a fost lăsată să voteze

O femeie de 83 de ani din Miercurea Sibiului nu a fost lăsată să voteze

Polițiștii sibieni au deschis un donar penal în urma unei reclamații primiteduminică la ora 15 din partea unei femei care a reclamat că mama acesteia nu a fost lăsată să voteze la o secție de votare din Miercurea Sibiului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia, în vârstă de 83 de ani, cu reședința în Miercurea Sibiului avea drept de vot. Având în vederea aspectele constatate, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales, faptă prevăzută și pedepsită de 385 alin. 1 din Cod Penal, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 În privința reclamației unei persoane care sesizeaza ca o parte din membrii unei comisii de votare ai unei secții din municipiul Sibiu nu poartă masca sanitară în mod corespunzător, aspectele sesizate nu se confirmă, mai spune Luciana Lazăr. 

În total, de la deschiderea urnelor și până în acest moment, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la un 3 incidente electorale.  

"Vă asigurăm că toate sesizările de incidente electorale au fost și vor fi verificate cu celeritate și echidistanță, iar structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pentru a asigura buna desfășurare a procesului electoral", transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1607

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus