Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Ne pute. Chiar și cu Covid

Ne pute. Chiar și cu Covid

Liberalii nu sunt buni pentru că și-au angajat rudele în funcții publice, pentru că nu ne-au băgat în carantină atunci când am zis noi că trebuie și nici nu ne-au scos atunci când am considerat că e necesar. Sunt haotici, măsurile nu sunt suficiente sau prea aspre. În plus, toată lumea știe, PSD și PNL sunt aceeași mizerie.

De PSD-iști nici nu mai deschid subiectul. Cu un medic anti-mască și cu cel mai nepopular sibian din bula elitistă a Sibiului drept candidați la parlamentare nici nu trebuiau să se prezinte la alegeri. Au jonglat prin pandemie spunând de fiecare dată ce voiau oamenii să audă. Mă rog, majoritatea.

De USR PLUS se plânge toată lumea. Că-s prea hipsteri, că-s prea molâi sau prea agresivi, prea decenți sau prea vulgari, că nu au viitor, ba că nu au trecut. Că Barna e șters, fad și fără inspirație, iar Cioloș un oportunist. Că pe lista din Sibiu au apărut prietenii lui Barna, nu rezistențiștii cu trecut.

Nici Diaspora nu mai e ce-a fost odată. Ne-a salvat cu Iohannis, dar acum ne-a băgat AUR-ul pe gât. Atunci au votat elitele, acum au ajuns la urne doar badantele, holoangării și căpșunarii.

De Iohannis ce să zic? Lumea l-a criticat pentru că e prea blând cu PSD-ul, acum e vina lui pentru rezultatul alegerilor pentru că a vorbit prea mult în ultimul timp. Și agresiv. Dacă tăcea, așa cum l-am criticat că o face, acum eram departe...

Prefectul nu e bun nici el, vrem altul. Mai agresiv cu Covidul, mai comunicativ cu poporul, mai puțin obedient față de PNL.

Dacă e de schimbat, vrem și alți doctori. Alt management medical, categoric. Alte uși la UPU, altă mâncare în saloane.

Vrem o altă echipă de fotbal. Hermannstadt nu e a noastră. Vrem altă pâine la TransAgape. Vrem case mai rapide la Lidl. Vrem Mall închis, pentru că e coronavorus. Sau deschis, pentru că nu există Covid.

Cei care au lipsit de la votul de duminică sunt niște mizerii. Ei poartă toată vina pentru următorii patru ani. Și pe mai departe. Pentru că au stat acasă suntem unde suntem acum.

Cei care au votat sunt și ei niște duși cu capul. Cum să votezi AUR? Niște naționaliști de dreapta care vor da foc la țară. Mai bine stăteau acasă. La fel și cei care au votat PSD. Și USR. Și PNL, mai ales. Cum să votezi un independent? Ce să facă el în parlament? Cu UDMR? Da ce, sunt ungur? FDGR? Oricum, Ganț ajunge parlamentar, n-are nevoie de votul meu.

...

Avem pretenția de la politicienii noștri să fie cel puțin de anvergura lui Trudeau. Vrem un guvern care să duduie, un parlament responsabil, muncitor, vrem doctori dedicați, bine pregătiți, spitale noi, impecabile, polițiști ca-n filmele americane, vânzători cu zâmbetul pe buze, autobuze noi pe fiecare rută, autostradă pe care să ajungi și la WC-ul din spatele casei, vrem o Românie ca Germania în zilele ei bune. Doar noi să fim tot noi.

Ne pute. Ăsta e adevărul. Neam de cusurgii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 9916

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Apolitic W

Acum 3 ani

Ne pute acuma pentru ca politicienii sibieni au creat sperante ca Sibiul e altceva, mai superior, cu aer de Europa Centrala si iata ca nu e , mediocritate, forme fara fond. Am ajuns un oras care se aseamana mai mult cu Turcia decat cu Europa, cu politicieni mediocri ,parasutati in Sibiu , o universitate submediocra , cu o populatie cu un comportament din ce in ce mai agresiv . Asa cum era prafuit si sarac, Sibiul anilor 2000 era mai autentic decat aglomerarea urbana de azi.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

UnPSDistMandru .

Acum 3 ani

Dn Apolitic: 1. nu politicieni au creat iluzia unui Sibiu altfel, asta vine din fudulia fara fond a sibienilor. 2. parasutati in Sibiu, e n-as aminti de asta, nu reprezinta Sibiul decat cel ce este ales, de catre sibieni. Daca nu v-ati ales unul neaos asta e, pana va dezmeticiti , treziti, luati ce vi se ofera sau nu dar cineva trebuie ales/pus in functie. 3. legat de agresivitatea 'orasului' era ea cu mult inainte, lumea e mai energica din motive materiale asa e peste tot, adormitii vor fi calcati in picioare 4. v-au scos din praf si saracie - important lucru - astia ce acum iti stau in drum. Ai metehne vechi, ale grofilor care scoateau slugile din burg ca ei sa se poate odihni in liniste. Urat mod de a gandi domnule.
Raspunde

Erlkonig Von Erle

Acum 3 ani

Exact tipul descris de Deleanu :))

Raspunde

Cosmin Ban

Acum 3 ani

Ce-i cu poza aia cu goblinul ?....ala nu trebuia sa fie prin Germania ?

Raspunde

UnPSDistMandru .

Acum 3 ani

Parintii lui sunt , de mai multi ani, el a ramas aici, face colectii de case.
Raspunde

Ale X

Acum 3 ani

ce mai bun articol pe care l-am citit anul asta!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus