Luni,
20.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Autobuz fără dezinfectant, în pandemie. Tursib: „Uneori dozatoarele dispar cu totul”

Autobuz fără dezinfectant, în pandemie. Tursib: „Uneori dozatoarele dispar cu totul”

Un cititor Turnul Sfatului a transmis astăzi câteva fotografii dintr-un autobuz sibian, semnalând faptul că lipsesc dozatoarele cu dezinfectant. Reprezentanții societății de transport în comun Tursib mărturisesc că nu este un caz singular, dar că dozatoarele sunt înlocuite în aceeași zi atunci când apart astfel de situații.

Astăzi, în jurul amiezii, unul din autobuzele de pe traseul cu numărul 5 din Sibiu nu avea nici un dozator cu dezinfectant. Situația a fost semnalată de un cititor.

Reporterul TS a solicitat un punct de vedere societății de transport în comun, reprezentanții acesteia spunând că nu este prima situație de acest gen și că uneori dozatoarele sunt furate, alteori sunt dărâmate din greșeală de călători. În orice caz, „dozatoarele lipsă sau cele care se deteriorează pe parcursul unei zile, sunt reparate sau înlocuite, în cursul aceleiaşi zile”.

„Toate autobuzele noastre au fost dotate cu dozatoare de dezinfectant pe care le punem la dispoziţia călătorilor. În fiecare noapte, tot parcul auto este verificat, în aşa fel încât niciunul dintre autobuze să nu iasă de dimineaţă pe traseu fără să aibă dozatoarele alimentate. S-au mai întâmplat însă cazuri când dozatoarele au dispărut din autobuze cu totul. În acest caz punctual, unul dintre călători a agăţat cu haina dozatorul şi l-a rupt de pe suport. În toate aceste cazuri, dozatoarele lipsă sau cele care se deteriorează pe parcursul unei zile, sunt reparate sau înlocuite, în cursul aceleiaşi zile. Vă asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca transportul public în Sibiu să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Mulţumim de asemenea pe această cale tuturor călătorilor care înţeleg importanţa respectării regulilor în această perioadă grea pe care o traversăm”, transmite Raluca Racz, purtător de cuvânt Tursib.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Carcotel C.

Acum 9 luni

Pai nu au camere video in toate autobuzele? Sau alea sunt puse doar de decoratiune acolo? Ce scuze baga si astia de la ***

Raspunde

Calator Nemultumit

Acum 9 luni

SDati-mi voie sa va contrazic doamna purtatoare de cuvant, merg zilnic cu autobuzul si va pot spune ca nu sunt inlocuite asa cum spuneti, la acelasi autobuz timp de o saptamana lipsea dozatorul, la unele autobuze unde exista, ba sunt defecte, ba nu sunt alimentate cu dezinfectant. Ar fi bine chiar sa faceti efoturi si nu doar declarativ, sa existe si sa fie functionale.
Raspunde

Calator Multumit

Acum 9 luni

Am vazut si un altfel de caz:pe traseul 11,intr-o zi in dreptul usii de mijloc,sub dozator era o baltoaca cu tot lichidul dezinfectant golit le podeaua autobuzului!Cine l-a golit? Un tanar care a coborat in centru!I-am spus soferului sa curete podeaua(era un pericol de alunecare!) si doar amenintandu-l am reusit sa-l fac sa plece la garaj(sper!).Oare noi,calatorii,suntem totdeauna corecti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus