Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

O femeie a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate, la un spital din București

O femeie a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate, la un spital din București

Inspectorii DSP București vor merge în control la Spitalul COVID Victor Babeş din Capitală, după ce o pacientă ar fi fost deconectată dintr-o eroare de la aparate și a murit. Ministrul Sănătății i-a trimis pe inspectori pentru a verifica procedurile de lucru din cadrul spitalului. Acolo este și o anchetă internă, dar și una a poliției.

Nelu Tătaru a luat această decizie după ce Direcția Generală de Poliție a Capitalei a fost informată ieri cu privire la decesul unei persoane din acest spital, în privința căruia există suspiciuni. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări. Anchetatorii au fost ieri la spitalul Victor Babeș, au ridicat documente medicale și au luat declarații.

Potrivit surselor Digi24, o pacientă infectată cu coronavirus și în stare gravă ar fi fost dezintubată de un brancardier, care însă trebuia să facă această procedură în cazul unui pacient care murise. Dintr-o aparentă confuzie, el a deconectat femeia de la aparate, în locul bărbatului decedat.

Conducerea spitalului a confirmat decesul unui pacient de la ATI care a murit din alte cauze decât cele naturale sau medicale și a anunțat polițiștii, conform procedurilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1622

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus