Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Dosar penal pentru petardele deținute ilegal

Dosar penal pentru petardele deținute ilegal

Un sibian în vârstă de 33 de ani, din localitatea Apoldu de Sus, are dosar penal după ce a fost prins de polițiști cu mai multe articole pirotehnice, deținute ilegal.

"La data de 13 decembrie, în jurul orei 14,00, în localitatea Coveș, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în localitatea Apoldu de Sus, care deținea asupra sa, fără drept, mai multe articole  pirotehnice", transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de articole pirotehnice fără drept, iar din autoturismul bărbatului au fost ridicate în vederea confiscării două baxuri sigilate tip baterie 16 focuri și o cutie în care au fost identificate 31  de articole pirotehnice (petarde).

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 717

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus