Miercuri,
16.06.2021
Partial Noros
Acum
24°C

VIDEO Iohannis: Nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern

VIDEO Iohannis: Nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, după prima rundă de consultări cu reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în viitorul Parlament, că încă nu sunt întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat la funcţia de prim-ministru.

"Această primă rundă de consultări a dus la un schimb de opinii bun între reprezentanții acestor formațiuni și mine, însă pot să spun că astăzi nu sunt încă întrunite condițiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern.

Am primit astăzi chiar câteva propuneri, însă cred că este nevoie de cel puțin încă o rundă de consultări până când lucrurile se cristalizează.

Având în vedere că Biroul Electoral Central a comunicat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, acum sunt îndeplinite condițiile pentru convocarea noului Parlament și pot să vă informez că intenționez să convoc noul Parlament pentru data de 21 decembrie - săptămâna viitoare, luni, se va constitui noul Parlament", a spus președintele.

Vizualizari: 753

Comentarii

1 comentarii

Laurentia Fofoloncescu

Acum 6 luni

Sasalaul a luat de la poporul roman ceea ce tinerii rezistenti si efeminati ii dadeau lui Ponta acum cativa ani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus