Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

Campanie Rotaract pentru renovarea Secției de Cardiologie de la județean

Campanie Rotaract pentru renovarea Secției de Cardiologie de la județean

Aceasta este ultima săptămână din cadrul proiectului „O Cană de Fericire 2020”, proiect inițiat Rotaract Club Sibiu pentru renovarea secției de Cardiologie a Spitalului Județean.

Astfel, comunitatea sibiană este invitată să acceseze site-ul www.rotaractsibiu.ro și să își aleagă unul sau mai multe modele de căni personalizate. După achiziționarea cănilor acestea se pot ridica din Galeria de la magazinul Auchan din cadrul Shopping City Șelimbăr de Vineri și până Duminică de la ora 17:00 până la 20:00.

Fiecare persoană care achiziționează o cană în cadrul proiectului intră automat și în concursul pentru premiul cel mare de 1.500 Lei.

„Dorim pe această cale să mulțumim Partenerilor ( Rotary Club Sibiu, Interact Sibiu, Schwarzgruppe Int, Boromir și Wyverin Entertainment) și sponsorilor (Bearing Point, Dent Estet, NTT Data, Pefoc.ro, VISMA, DOCS , Iacobinii, Platinul) Vă mulțumim pentru susținere și vă așteptăm începând cu 1 Decembrie 2020 pe www.rotaractsibiu.ro și pagina noastră de Facebook și Instagram”, scriu organizatorii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus