Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Circulaţie restricţionată timp de patru zile pe A1, în zona Săliște, pentru efectuarea de lucrări

Circulaţie restricţionată timp de patru zile pe A1, în zona Săliște, pentru efectuarea de lucrări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând de astăzi, 15 decembrie, ora 08:00, timp de patru zile, circulația este restricționată pe două tronsoane ale autostrăzii A1 Sibiu – Deva, astfel:

  • între km. 242 - 243, sensul de deplasare Sibiu-Deva, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Restricția de circulație se aplică pentru banda de urgență și prima bandă;
  • între km. 242+900 de metri – 244, sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Restricția de circulație se aplică pentru banda de urgență și prima bandă.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule.

foto arhivă

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus