Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

PNL merge la negocieri cu două variante de prim-ministru: Orban și Cîțu

PNL merge la negocieri cu două variante de prim-ministru: Orban și Cîțu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis "flexibilizarea" mandatului de negociere cu USR PLUS, UDMR şi minorităţile naţionale în vederea formării unei coaliţii, arătând că presupune două variante, respectiv Florin Cîţu propunere de premier, Ludovic Orban - candidat la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi Ludovic Orban - propunere de premier, Florin Cîţu - candidat la funcţia de preşedinte al Senatului.

"Mandatul nostru presupune două posibile variante: rămâne în picioare prima variantă cu Florin Cîţu candidat la funcţia de premier şi cu subsemnatul candidat la preşedinţia Camerei Deputaţilor, în cazul în care nu se acceptă această variantă, ţinând cont de punctele de vedere exprimate de partenerii noştri de negocieri, acceptăm şi varianta în care PNL să desemneze premier şi, de asemenea, să nominalizeze un candidat pentru funcţia de preşedinte al Senatului. În această situaţie candidatul la funcţia de prim-ministru este desemnat preşedintele PNL, adică subsemnatul, Ludovic Orban, şi candidatul la funcţia de preşedinte al Senatului domnul senator Florin Cîţu", a spus Orban, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: citu , PNL , orban

Vizualizari: 1013

Comentarii

1 comentarii

Marcian Radu

Acum 3 ani

Orban? Pai nu i-a cerut demisia ca nu a facut si nu a dres si ca nu e bun? Acum e bun? CIRC !! Lipseste painea din pacate. Aia o impart ei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus