Duminică,
07.03.2021
Cer Senin
Acum
0°C

Sărbători cu gust tradițional la Băcănia Albota și în Rulota Albota, prezentă în piețele din Sibiu și Cisnădie

Sărbători cu gust tradițional la Băcănia Albota și în Rulota Albota, prezentă în piețele din Sibiu și Cisnădie

Cunoscută pentru produsele proaspete de la „fermă la farfurie”, Băcănia Albota pregătește în această perioadă produse tradiționale de Crăciun, din materie primă producție proprie. Tradiționalii cârnați, toba, cozonacii sau pâinea pe vatră sunt doar câteva dintre specialitățile cu care Băcănia Albota îi așteaptă în preajma Crăciunului pe iubitorii de mâncare tradițională. 

Stocurile cu produse special pregătite pentru sărbătoarea Crăciunului și a Anului Nou au fost suplimentate, iar clienții și le pot alege pe cele favorite din varietatea propusă de cei de la Băcănia Albota. Am suplimentat stocurile cu produse pentru Crăciun. Pe lângă celelalte specialități deja cunoscute, venim în întâmpinarea clienților noștri și cu multe sortimente de cârnat, tobă, caltaboș, cozonaci făcuți de bunica Moga exact ca acasă, dupa reteță tradițională. Toate sunt disponibile inclusiv pentru livrare acasă, în Sibiu și în restul țării”, transmit reprezentanții Băcăniei Albota clienților lor. Produsele se pot cumpăra și la platou, gata ornat pentru masa de Crăciun sau de Anul Nou.

           

În plus, pentru că peștele nu are voie să lipsească de pe masa de Anul Nou, pe lângă păstrăvul deja cunoscut din Băcănia Albota, de pe Strada Filarmonicii nr. 2, Rulota Albota aduce și un bazin mobil cu pește viu în piețele din Sibiu și Cisnădie. „Îi așteptăm pe clienții noștri să asiste la pescuirea pe loc a peștelui proaspăt din Rulota Albota. În preajma sărbatorilor Rulota Albota va fi prezentă în piețele din Vasile Aaron, Piața Huet și Cisnădie. Rulota nu aduce doar pește, ci și restul produselor Albota.”, mai spun reprezentanții Băcăniei.

Cei care nu se pot deplasa la Băcănia sau Rulota Albota, pot comanda produsele online, pe www.produse-albota.ro. Produsele din magazinul online se livrează gratuit atât în Sibiu, cât și în restul țării.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus